51213
Książka
W koszyku
Książkowy must have dla wielbicieli smacznego, oszczędnego i prostego gotowania. Sięgnij po nią, jeśli chcesz: wiedzieć, jak przechowywać różne produkty, by długo pozostały świeże ; gotować kilka różnych dań jednocześnie z tych samych składników ; opierać się psychologicznym sztuczkom sprzedawców, przez które kupujesz więcej, niż potrzebujesz ; praktycznie wykorzystywać nawet obierki po ziemniakach, fusy z kawy czy liście rzodkiewki ; szybko i łatwo przygotowywać posiłki na cały tydzień, by spędzać mniej czasu w kuchni ; zatroszczyć się o środowisko ; jeść zdrowo, smacznie i bez przepłacania!
Gotowanie SMART to wyjątkowe połączenie książki kucharskiej i poradnika – znajdziesz tu łatwe przepisy na dania obiadowe, śniadania, przetwory czy przekąski, dzięki którym maksymalnie wykorzystasz każdy produkt. Nie zmarnujesz nawet skórki od jabłka! Dowiesz się, jak wykorzystać resztki i zalegające produkty, a także co zrobić, by przy niewielkim wysiłku ograniczyć zużycie wody, prądu i gazu podczas gotowania. Odpowiednie zorganizowanie zakupów, zastosowanie sprytnych metod przechowywania żywności i ekonomiczne gotowanie pozwoli ci zatroszczyć się o środowisko, własne zdrowie i stan portfela, a przy okazji uzyskać więcej wolnego czasu. [opis wydawcy]
Status dostępności:
MiGBP Wypożyczalnia
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 64 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia na stronie [312].
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej